Jepi vlerë kohës.
Apliko online

Ailend të ndihmon të kuptosh shanset për të marrë kredi
dhe të aplikosh direkt nga shtëpia në 90 Sekonda.
Ne i njohim bankat. Nuk janë edhe aq të lehta 😊

Shtëpi

Ne jemi këtu për të të ndihmuar
të gjesh shtëpinë tënde

Kredi e siguruar

Ne qoftë se ke një shtëpi,
mund të ndihmojë të marrësh një kredi, më lirë

Para

Na trego se si mund të të ndihmojmë
dhe ne do bëjmë më të mirën

1

Çfarë të duhet?

Zgjidh ndërmjet shtëpisë apo thjesht para për çdo nevoje. Si fillim shikojmë mundësitë për të marrë kredi.

2

A marr dot kredi?

Informacione si mosha, të ardhurat, shpenzimet na ndihmojnë të bëjmë propozimin e duhur për shumën dhe afatin.

3

Regjistrohu

N.q.s. oferta të përshtatet, regjistrohu në AiLend dhe dërgoje aplikimin direkt në bankë. Të dhënat janë të sigurta sipas GDPR.

Zbulo se si AiLend të ndihmon të financosh shtëpinë tënde dhe çdo nevojë tjetër.

AILend flet gjuhën tënde.
Kliko më poshtë ta zbulosh se si.

Ndiq hapat si të aplikosh në AiLend

Apliko direkt nga Facebook 😃