Jepi vlerë kohës. Apliko online!

AiLend të ndihmon të kuptosh shanset për të marrë kredi dhe të aplikosh drejtpërdrejt nga shtëpia në 90 sekonda. Ne i njohim bankat, nuk janë edhe aq të lehta 😊

Apliko
Banka duhet zgjedhur!
Çmimi i apartamentit duhet plotësuar!
Shuma e kredisë duhet plotesuar!
Mosha duhet plotësuar!
Paga duhet plotësuar!
Shpenzimet duhen plotësuar!

Produket

Shtëpi

Jemi këtu për të të ndihmuar të gjesh shtëpinë tënde!

Apliko

Para

Na thuaj si mund të të ndihmojmë dhe do të bëjmë më të mirën!

Apliko

Bursë

Dërgo CV-në tënde dhe apliko për bursë!

Apliko

Llogari Bankare

Ka gjithmonë një herë të parë, hap një llogari bankare!

Apliko

Si funksionon

1

Çfarë të duhet?

Zgjidh ndërmjet shtëpisë apo thjesht parave për çdo nevojë. Si fillim shikojmë mundësitë për të aplikuar për kredi.

2

A marr dot kredi?

Informacione si mosha, të ardhurat, shpenzimet etj. na ndihmojnë të bëjmë propozimin e duhur për shumën dhe afatin.

3

Regjistrohu

Nëse propozimi të përshtatet, regjistrohu në AiLend dhe dërgoje drejtpërdrejt në bankë. Informacionet tuaja janë të sigurta sipas standardeve GDPR.

Apliko

Zbulo se si AiLend të ndihmon të financosh shtëpinë tënde dhe çdo nevojë tjetër.

AILend flet gjuhën tënde. Kliko më poshtë ta zbulosh se si!

Mëso më shumë