Politika e privatësisë për AILend

Në AILend, i arritshëm nga https://ailend.io, një nga përparësitë tona kryesore është privatësia e vizitorëve tanë. Ky dokument i Politikës së Privatësisë përmban lloje të informacionit që mblidhet dhe regjistrohet nga AILend dhe mënyrën se si i përdorim ato.

Nëse keni pyetje shtesë ose keni nevojë për më shumë informacion në lidhje me Politikën tonë të Privatësisë, mos hezitoni të na kontaktoni. Politika jonë e privatësisë është krijuar me ndihmën e gjeneratorit të politikës së privatësisë.

Regjistri i skedarëve

AILend ndjek një procedurë standarde të përdorimit të skedarëve. Këto skedarë regjistrojnë vizitorët kur vizitojnë faqet në internet. Të gjitha kompanitë pritëse e bëjnë këtë dhe një pjesë të analizave të shërbimeve të pritjes. Informacioni i mbledhur nga skedarët e regjistrave përfshin adresat e protokollit të internetit (IP), llojin e shfletuesit, Ofruesin e Shërbimit të Internetit (ISP), vulën e datës dhe orës, faqet e referimit/ daljes, dhe ndoshta numrin e klikimeve. Këto nuk janë të lidhura me ndonjë informacion që mund të identifikohet personalisht. Qëllimi i informacionit është për të analizuar trendet, administrimin e faqes, ndjekjen e lëvizjes së përdoruesve në faqen e internetit, dhe mbledhjen e informacionit demografik.

"Cookies"

Ashtu si çdo faqe tjetër në internet, AILend përdor "cookies". Këto "cookies" përdoren për të ruajtur informacione përfshirë preferencat e vizitorëve dhe faqet që vizitori ka hyrë ose vizituar. Informacioni përdoret për të optimizuar përvojën e përdoruesve duke personalizuar përmbajtjen e faqes sonë bazuar në llojin e shfletuesit të vizitorëve dhe/ ose informacione të tjera.

Për më shumë informacion të përgjithshëm mbi cookies, ju lutemi lexoni Cilat janë "cookies", nga miratimi për "cookies".

Partnerët tanë të Reklamimit

Disa nga reklamuesit në faqen tonë mund të përdorin "cookies" dhe fenerë në internet. Partnerët tanë të reklamave janë renditur më poshtë. Secili prej partnerëve tanë të reklamave ka politikën e tyre të privatësisë për politikat e tyre mbi të dhënat e përdoruesit. Për një qasje më të lehtë, ne ju lidhim me Politikat e tyre të Privatësisë më poshtë.

Politikat e privatësisë

Ju mund të konsultoheni me këtë listë për të gjetur Politikën e Privatësisë për secilin nga partnerët reklamues të AILend.

Serverët e reklamave të palëve të treta ose rrjetet e reklamave përdorin teknologji si "cookies", JavaScript ose "Web Beacons" që përdoren në reklamat e tyre përkatëse dhe lidhjet që shfaqen në AILend, të cilat dërgohen direkt në shfletuesin e përdoruesve. Ata marrin automatikisht adresën tuaj IP kur kjo ndodh. Këto teknologji përdoren për të matur efektivitetin e fushatave të tyre reklamuese dhe/ ose për të personalizuar përmbajtjen e reklamave që shihni në faqet e internetit që vizitoni.

Vini re se AILend nuk ka qasje ose kontroll mbi këto "cookies" që përdoren nga reklamuesit e palëve të treta.

Politikat e privatësisë të palës së tretë

Politika e Privatësisë e AILend nuk zbatohet për reklamuesit e tjerë ose faqet e internetit. Kështu, ne po ju këshillojmë që të konsultoheni me Politikat përkatëse të Privatësisë të këtyre serverave të reklamave të palëve të treta për informacione më të hollësishme. Mund të përfshijë praktikat dhe udhëzimet e tyre se si të hiqni dorë nga disa opsione.

Ju mund të zgjidhni të ç'aktivizoni "cookies" përmes opsioneve tuaja individuale të shfletuesit. Për të ditur informacione më të hollësishme rreth menaxhimit të "cookie"-t me shfletues të veçantë, ato mund të gjenden në faqet përkatëse të shfletuesve.

Informacioni i fëmijëve

Një pjesë tjetër e përparësisë sonë është shtimi i mbrojtjes për fëmijët gjatë përdorimit të internetit. Ne inkurajojmë prindërit dhe kujdestarët të vëzhgojnë, marrin pjesë në, dhe/ ose monitorojnë dhe drejtojnë veprimtarinë e tyre në internet.

AILend nuk mbledh me dashje asnjë Informacion Personal të Identifikueshëm nga fëmijët nën moshën 13 vjeç. Nëse mendoni se fëmija juaj ka dhënë këtë lloj informacioni në faqen tonë, ne ju inkurajojmë fuqimisht që të na kontaktoni menjëherë dhe ne do të bëjmë përpjekjet tona të menjëhershme për të hequr informacione të tilla nga të dhënat tona.

Politika e privatësisë në internet

Kjo Politikë e Privatësisë zbatohet vetëm për aktivitetet tona në internet dhe është e vlefshme për vizitorët në faqen tonë në lidhje me informacionin që ata ndajnë dhe/ose mbledhin në AILend. Kjo politikë nuk është e zbatueshme për asnjë informacion të mbledhur jashtë linje ose përmes kanaleve të ndryshme nga kjo faqe.

Miratimi

Duke përdorur faqen tonë, me anë të kësaj ju pranoni Politikën tonë të Privatësisë dhe jeni dakord për kushtet dhe rregullat e saj.